JUD SÜSS - SUSS L'EBREO - A ZSIDÓ SÜSS - THE JEW SÜSS - LE JUIF SÜSS - ŽIDOV SÜSS - ŻYD SÜSS - ????? ???? - SÜSS, O JUDEU

This is the 6th edition of our Jud Suss DVD. In this edition we added Portuguese subtitles . If you prefere to download, or TO FINISH DOWNLOAD, our 4th edition, CLICK HERE.

Help us to translate into other languages our subtitles: holywar@holywar.org

Javasoljuk, hogy az oldalon található nagy fájlok letöltéséhez a Metaproducts Mass Downloader-t, vagy ehhez hasonló szoftvert használj. A szoftvernek támogatnia kell a "folytatás" (resume) opciót.

If you speak one of the following language: German, English, Italian, French or Hungarian, you can also use a TORRENT:

But, if you have an old computer with a "FAT32 hard disk (*)", to make the DVD, you must download AND UNZIP, in the same folder, all following files:

[A DVD létrehozásához az összes itt lévő fjlt le kell tölteni]

UNZIPPED FILE NAME
UNZIPPED SIZE
56k
56k
8k
60k
60k
2.7 Mb
1024 Mb
1024 Mb
1024 Mb
1024 Mb
23 Mb
34k
34k
140 Mb
8k

Note (*): The maximum possible size for a file on a FAT32 volume is 4 GiB minus 1 byte. Larger files require another formatting type such as NTFS .

 

Ha nincs tapasztalatod video DVD létrehozásában, akkor olvasd el ezt az útmutatót:

  1. Az összes fájlt ugyanabba a könyvtárba kell tenni.

  2. Vedd figyelembe, hogy a könyvtár nevének pontosan ennek kell lenni: VIDEO_TS

  3. Ha van video DVD lejátszó program a számítógépeden, akkor tesztelheted a DVD-t erre a fájlra történő (kettős) kattintással: "VIDEO_TS.IFO" (Ez a pont opcionális.)

  4. A video DVD lemezre írásához DVD-író program kell. Erősen javasoljuk, hogy a "NERO burning rom"-ot használd.

  5. Amikor megírod a DVD-t, látni fogod, hogy a gyökérkönyvtárban két alkönyvtár van: "VIDEO_TS" és "AUDIO_TS". A "VIDEO_TS" könyvtárnak kell tartalmaznia az összes letöltött fájlt. Az "AUDIO_TS" könyvtár üres, és üresen is marad, de nem szabad törölni.