PROTOCOALELE INTELEPTILOR SIONULUI

[Cuprins] [Inapoi]  [Inainte]

 AL XI-LEA PROTOCOL SECRET FRANCMASONIC

Programul tainic al noii Constitutii. Cāteva amanunte secrete asupra loviturii de stat asa cum este ea propusa de catre francmasoni. Crestinii sunt īn general naivi, prosti si mici. Francmasoneria secreta din umbra si lojile sale exterioare de "fatada".

                Consiliul de Stat va fi menit sa sprijine parerea guvernului. Sub īnfatisarea unui corp legiuitor, el nu va fi īn realitate decāt un comitet de redactare a legilor si decretelor guvernatorului.

                Iata care este programul noii Constitutii pe care noi o pregatim: vom crea Legea, Dreptul si Tribunalul: 1) sub forma de propuneri ale corpului legislativ; 2) prin decrete ale Presedintelui (republicii) sub forma de ordine generale, prin acte ale Senatului si prin decizii ale Consiliului de Stat, sub forma de ordine ministeriale; 3) īn cazul cānd vom gasi ca este folositor, sub forma de lovitura de Stat.

                Acum, dupa ce am stabilit īn mod aproximativ acest modus agendi (modalitate de actiune), sa ne ocupam cu amanuntele masurilor care ne vor servi sa terminam transformarea Statului īn īntelesul pe care l-am expus. Vreau sa zic ca ne vom ocupa cu mai multa atentie de liberatea presei, de dreptul de asociatie, de libertatea constiintei, de principiul electiv si de multe alte lucruri care vor trebui sa dispara din repertoriul omenirii si care urmeaza sa fie cu desavārsire schimbate de īndata ce noua Constitutie a noastra va fi proclamata.

                Numai īn acest moment vom putea publica nestānjeniti toate ordinele noastre. Mai tārziu, orice schimbare considerabila va fi primejdioasa. Daca aceasta schimbare se face īn sensul unei asprimi care nu poate fi īndurata, ea poate atrage dupa sine o deznadejde foarte mare pricinuita de teama de noi schimbari de acelasi fel.

                Daca, dimpotriva, schimbarea se īndeplineste īn sensul unor īngaduinte ulterioare, se va zice ca noi īnsine ne-am recunoscut greselile, iar acest lucru va īntuneca faima īnaltei inteligente, a puterii noastre, sau se va zice ca ne-a fost teama si ca am fost siliti sa facem concesii, pentru care nimeni nu ne va multumi, deoarece toti vor crede ca de fapt au avut dreptul la ele. Atāt una cāt si cealalta din aceste eventualitati, ar fi deci pagubitoare pentru noua noastra Constitutie.

                Noi vrem ca, din ziua proclamarii ei, cānd popoarele vor fi naucite de lovitura de Stat, care se va fi operat, cānd īnca vor fi sub puterea terorii si a nedumeririi, noi vrem ca din acel moment sa recunoasca cu totii ca noi suntem atāt de puternici, atāt de invulnerabili, atāt de tari, īncāt nu vom sta īn nici un caz la tocmeala cu dānsii; ca, nu numai ca nu vom da nici o īnsemnatate parerilor si dorintelor lor, dar ca suntem gata si ca avem posibilitatea sa īnabusim cu o forta si cu o autoritate indiscutabila orice īncercare, orice manifestare a acestor dorinte si pareri; ca am stiut sa punem māna dintr-o singura lovitura pe tot ceea ce ne era necesar, si ca nu vom īmparti īn nici un caz puterea noastra cu ei. Atunci resemnati ei īsi vor īnchide ochii si vor astepta desfasurarea ulterioara a evenimentelor.

                Crestinii naivi sunt ca niste oi iar noi suntem pentru ei niste lupi. Sunt convins ca stiti ce patesc oile cānd patrund lupii īn staul.

                Deoarece resemnati ei vor īnchide ochii īnaintea oricarui lucru, spre a-i pacali le vom promite ca le īnapoiem toate libertatile luate, dar aceasta numai cānd dusmanii pacii vor fi potoliti, iar partidele existente reduse la neputinta.

                Nu mai trebuie sa va spun ca, īn realitate, ei vor astepta mult si zadarnic aceasta īntoarcere spre trecut.

                Pentru ce altceva am fi oferit si inspirat crestinilor toata aceasta politica, fara a le da īn realitate putinta de a o patrunde, daca nu doar penru a cāstiga pe ascuns, ceea ce noi fara acest mod de a proceda nu puteam cāstiga pe fata? Acest aspect fundamental a servit mereu ca baza organizarii francmasoneriei noastre secrete, care nu este cunoscuta si ale caror planuri nu sunt nici macar banuite de dobitoacele crestine, atrase de noi īn organizatia vizibila a francmasoneriei, pentru a īndeparta astfel de la noi privirile banuitoare ale fratilor lor. 

Copyright © 2002. True Press.