PROTOCOALELE INTELEPTILOR SIONULUI

[Cuprins] [Inapoi]  [Inainte]

 AL XXIII-LEA PROTOCOL SECRET FRANCMASONIC  

Reducerea drastica a productiei obiectelor de lux. Mica industrie si rolul ei. Somajul reprezinta un mare pericol īn cadrul Statului Planetar Unic. Interzicerea completa a betiei. Condamnarea definitiva la moarte a vechii societati si īnvierea sa fara o noua forma. Regele Statului Planetar Unic al francmasonilor va fi considerat īn unanimitate ca fiind alesul lui Dumnezeu.

                Pentru ca popoarele sa se obisnuiasca cu supunerea, atunci cānd noi vom avea puterea deplina asupra īntregului pamānt, trebuie sa fie obisnuite la un moment dat cu modestia si tocmai pentru aceasta trebuie sa fie micsorata atunci productia de bunuri de consum.

                Noi vom restabili apoi noua industrie, care va da lovitura capitalurilor particulare ale diversilor fabricanti, pentru ca marii fabricanti īndreapta de multe ori, fara sa stie, avāntul maselor īmpotriva guvernului. Noi stim de asemeni ca un popor care se ocupa asa cum trebuie de mica industrie nu cunoaste somajul. Somajul este de altfel lucrul cel mai periculos atāt pentru conducere cāt si pentru noi.

                Guvernul Mondial al nostru, care va lua atunci locul guvernelor actuale - guverne care deocamdata conduc popoarele deja demoralizate si slabite de noi, care au ajuns sa tagaduiasca chiar si puterea lui Dumnezeu - va fi nevoit sa condamne la moarte astfel de societati muribunde si chiar sa le īnnece īn propriul lor sānge stricat, pentru a ridica pe ruinele lor viitoare Republica Mondiala Planetara care va fi guvernata numai de noi. 

Copyright © 2002. True Press.